Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Σκέψεις για φιλικό, στα δικαστήρια με Δερμιτζάκη

Συνολικά 25 παίκτες βρέθηκαν χθες, Τρίτη, στις εγκαταστάσεις της Νέας Άμπλιανης, στην επιστροφή της Λαμίας στις προπονήσεις,
μετά την πασχαλινή άδεια που είχαν πάρει.

Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του Γιάννη Λύτρα και του γυμναστή Γιώργου Πήδουλα, ενώ στο γήπεδο ήταν και ο προπονητής τερματοφυλάκων Θανάσης Τικταπανίδης.

Από τους παίκτες, απουσίαζαν οι Ρεπετσάς και Ζουλιώτης, των οποίων τα συμβόλαια έχουν λυθεί, ενώ απόντες ήταν και οι Κωστόπουλος και Λεάντρο.

Το "παρών" έδωσε και ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος ωστόσο παρακολούθησε την προπόνηση από τα αποδυτήρια, μετά τις καθιερωμένες ευχές.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "efthia.gr" μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Χρήστος Νίκλας, είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον 46χρονο τεχνικό και του παρέδωσε έγγραφη απόλυση, πράγμα που σημαίνει πως το... σήριαλ με τον Έλληνα προπονητή θα τελειώσει δικαστικά.

Στην Άμπλιανη βρέθηκε και ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, που έκανε γνωστό πως μέχρι το Σάββατο θα γίνονται κανονικά προπονήσεις, ενώ υπάρχουν σκέψεις η σεζόν να ολοκληρωθεί με φιλικό παιχνίδι την Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου