Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΕΛ - Λαμία 3-0 (110φωτο)

Δεν ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της η ομάδα της Λαμίας στο πρωτάθλημα της Football League ΟΠΑΠ 2015-2016.
Το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Λάρισα με σκορ 3-0. Για τους νικητές δυο γκολ πέτυχε ο Μαρουκάκης και ένα ο Μπουντόπουλος. 
Στο 24΄ και ενώ το σκορ ήταν 1-0, ακυρώθηκε γκολ του Νεόφυτου, με το διαιτητή Φωτιάδη να υποδεικνύει επιθετικό φάουλ του Ενγκουέμ στον Καβουσάκη ενώ οι φιλοξενούμενοι  ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ενγκουέμ με 2η κίτρινη κάρτα στο 60’.

Στο 18' το δυνατό σουτ του Μπουντόπουλου, το απομάκρυνε ο Ρίζος και στη συνέχεια η μπάλα κατέληξε στο Μαρουκάκη ο οποίος πλάσαρε και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Στο 24' ακυρώθηκε γκολ του Νεόφυτου για τη Λαμία καθώς ο διαιτητής Φωτιάδης υπέδειξε νωρίτερα επιθετικό φάουλ του Ενγκουέμ στον Καβουσάκη με τον Σούλη Παπαδόπουλο να διαμαρτύρεται έντονα.
Στο 42' η ΑΕΛ διπλασιάζει τα τέρματά της με τον Μαρουκάκη, με δυνατό σουτ να στέλνει την μπάλα στο αριστερό "Γ" της εστίας του Ρίζου.
Στο 60' δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ενγκουέμ, με τον Καμερουνέζο να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα και να αποβάλλεται από το παιχνίδι.

Στο 93΄ ο Κουτσιανικούλης μπαίνει στην περιοχή και κάνει φαλτσαριστό σουτ. Η μπάλα σταματάει στο αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια ο Μπουντόπουλος τη στέλνει στα δίχτυα για το τελικό 3-0.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο Φωτιάδης (Καστοριάς) με βοηθούς τους Κελάζογλου(Χαλκιδικής) και Μωυσιάδη (Γρεβενών) ενώ 4ος ο Σημαιάκης (Χαλκιδικής).

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:
ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καβουσάκης, Νικολακάκης, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Μονιάκης, Λαμπρόπουλος, Αναστασόπουλος, Μπουντόπουλος, Ουρτάδο (66’ Καπός), Ροβίθης (75’ Κουτσιανικούλης), Μαρουκάκης (71΄ Μπόγιοβιτς).

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Σούλης Παπαδόπουλος): Ρίζος, Τσαμούρης, Ζουλιώτης (81΄Πίντο), Λεάντρο, Κοτσώνης, Τζόκιτς (56΄ Καραλής), Ν' Γκουέμ, Καραγιάννης (62΄ Τριανταφυλλάκος), Σερτζίνιο, Σιλιγαρδάκης, Νεόφυτος.


Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τη σημερινή αναμέτρηση:





























































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου