Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Νίκη με 1-0 για τη Λαμία με τον Παναιγιάλειο (100 φωτο)

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Football League ΟΠΑΠ πέτυχε η Λαμία στο ντεμπούτο του Γιώργου Βαζάκα στον πάγκο της. Για την 2η αγωνιστική κέρδισε τον Παναιγιάλειο με σκορ 1-0.



Στην αρχή του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Θόδωρου Παπαδόπουλου Προέδρου του Ηρακλή καθώς και του πρώην πρόεδρο του Football League Βασίλη Κοντοβαζαινίτη.
Στο 73' ο Κοντέων έκανε τάκλιν στον Ιβάν Πέρεθ, με τον Ισπανό μέσο των φιλοξενούμενων να πέφτει στο έδαφος.  Αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο της πόλης με βαρύ διάστρεμμα.
Στο 74΄σέντρα από τον Σερτζίνιο από τ' αριστερά, μέσα από την περιοχή ο Πίντο με καρφωτή κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο Μουρτζάκης (Ηρακλείου) με βοηθούς τους Νικολάκη(Ηρακλείου) και Τρουλινό (Ηρακλείου), ενώ τέταρτος ο Φώτης (Εύβοιας).
Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:
ΠΑΣ Λαμία 1964 (Γιώργος Βαζάκας): Ρίζος, Ζουλιώτης, Κοντέων, Λεάντρο, Τσαμούρης, Σιλιγαρδάκης, Τριανταφυλλάκος (89΄Τόσκας), Νατσιόπουλος (60΄Τζόκιτς), Νεόφυτος, Σερτζίνιο, Καραλής (66΄Πίντο).

Παναιγιάλειος (Π.Τζαναβάρας): Πίτκας, Σανδραβέλης, Ομάρ (56΄Σκαρτσίλας), Κρτσμάρεβιτς, Μπουνας, Μίλτς, Πέρεθ (73΄ Πέριτς), Σπίνουλας, Λινάρδος (46΄Σταμόγιαννος),  Ιωάννου, Φωτιάς.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την αναμέτρηση:

























































































http://www.lamia1964.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου