Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Ετοιμάζει αλλαγές στην 11αδα ο Βαζάκας

Το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας, κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης, είναι αυτό που πλέον υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων της Λαμίας.


Μετά τη μίνι-οδύσσεια του παιχνιδιού στην Κρήτη με τον Εργοτέλη και τη δεδομένη ταλαιπωρία των "κυανόλευκων", χθες πραγματοποιήθηκε η πρώτη τους προπόνηση και ουσιαστικά από σήμερα οι ρυθμοί ανεβαίνουν και μπαίνει σε πρώτο πλάνο η προετοιμασία για το ματς με την "Ελαφρά Ταξιαρχία". Εξάλλου, μέλημα των ανθρώπων της ομάδας μας, είναι να κλείσουν με θετικό πρόσημο την ομολογούμενος δύσκολη πρώτη τετράδα αγώνων της φετινής Football League.

Τα πλάνα του Γιώργου Βαζάκα για την αναμέτρηση της Δευτέρας είναι ασφαλώς νωρίς να τα γνωρίζουμε, ωστόσο όλα δείχνουν πως ο έμπειρος τεχνικός αυτή τη φορά θα... ανακατέψει την τράπουλα. Κι αν η απουσία του Λεάντρο, που αποβλήθηκε την Κυριακή, τον αναγκάζει ούτως, ή άλλως να βάλει τον Κοτσώνη στα στόπερ, οι πληροφορίες τον θέλουν να επαναφέρει τους Καραγιάννη και Πίντο στο βασικό σχήμα επίσης, προκειμένου η ομάδα να βρει ακόμα περισσότερες λύσεις επιθετικά.

Βέβαια, είναι άγνωστο ακόμα αν ο Καραγιάννης είναι σε θέση να αγωνιστεί, αφού προέρχεται από τραυματισμό. Τα μέχρι τώρα δεδομένα ωστόσο, δείχνουν πως το τεχνικό τιμ μπορεί να τον υπολογίζει. Κι αυτό, γιατί χθες τόσο αυτός, όσο και οι ΝατσιόπουλοςΤριανταφυλλάκος -επέστρεψε από άδεια- γυμνάστηκαν σε φουλ ρυθμούς μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Μόνος απών ήταν ο Λεάντρο, στον οποίο χορηγήθηκε ειδική άδεια, δεδομένου πως έτσι κι αλλιώς είναι τιμωρημένος. Ακόμα κι αυτός ωστόσο, προπονήθηκε ατομικά το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου