Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

«Ο χρόνος κυλά υπέρ μας»

Βάση για νέο ξεκίνημα χαρακτήρισε τη νίκη (1-0) απέναντι στον Παναιγιάλειο ο Γιώργος Βαζάκας.

Με τρίποντο σε βάρος του Παναιγιαλείου συνδύασε το ντεμπούτο του στον πάγκο της Λαμίας ο Γιώργος Βαζάκας. Όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:
«Σας καλωσορίζω όλους. Ήταν το καλοκαίρι να έρθω στην ομάδα, δεν έγινε τότε έγινε, όμως τώρα και θα ξεκινήσω αντίθετα την συνέντευξή μου. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους φιλάθλους της Λαμίας. Έδειξαν ότι έχουν μεγάλο ποδοσφαιρικό επίπεδο. Δεν άγχωσαν την ομάδα. Είναι μια ομάδα καινούργια που έρχεται με πίεση μετά από ήττα, αλλαγή προπονητή. Μια φιλοσοφία διαφορετική από πέρυσι σχετικά με το περσινό χτίσιμο και το φετινό. Ο κόσμος βοήθησε όταν έπρεπε και συγχαρητήρια για την αντίδρασή του.
Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι γνωρίζουμε μέσα στον χώρο μας πώς λειτουργούν οι ομάδες. Ο Παναιγιάλειος είναι μια σοβαρή ομάδα και ιστορική. Είχε ένα πρόβλημα ότι άρχισε αργά τη προετοιμασία. Οι παίκτες μου είχαν υπομονή στο παιχνίδι τους. Στο ημίχρονο τους είπα να συνεχίσουν να προσπαθούν γιατί περίμενα ότι ο Παναιγιάλειος έκανε το δεύτερο επίσημο ματς να μην έχει τα πατήματα που πρέπει και τη διάρκειά του. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, το τονίζω. Εμείς είχαμε την υπομονή και κερδίσαμε το παιχνίδι. Πήραμε τους τρεις βαθμούς για πολλούς λόγους.
Πρώτα είναι η ψυχολογία, διότι στα φιλικά η ομάδα είχε τα προβλήματα. Άλλη φιλοσοφία με τον προηγούμενο προπονητή άλλη τώρα. Εγώ προσπάθησα να αλλάξω κάποια πράγματα στην ομάδα και δίνω υπόσχεση στον κόσμο ότι ο χρόνος θα κυλάει υπέρ της Λαμίας. Έχω παίκτες, οι οποίοι έχουν εμπειρία και τη διάθεση να διακριθούν. Αυτή η νίκη θα μας δώσει τη βάση να ξεκινήσουμε, να δημιουργήσουμε ανταγωνιστική ομάδα και αν μπορέσουμε μέχρι το Δεκέμβριο να ήμαστε ψηλά στη βαθμολογία, να ενισχυθούμε όπως πρέπει να ενισχυθούμε κι η ομάδα πλέον να κοιτάξει κάτι διαφορετικό. Στόχος μας είναι η ανταγωνιστική ομάδα, να μη χάνει και το μέλλον να ανήκει σ αυτή την ομάδα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έπαιξαν όπως ήθελαν να παίξουν. Είχαν ψυχή και διάθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου