Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Μεγάλη νίκη της Λαμίας επί της Καλλιθέας (φωτο)

Στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League ΟΠΑΠ 2015-2016 ο ΠΑΣ Λαμία πέτυχε μεγάλη νίκη επί της Καλλιθέας με σκορ με 2-1
με ανατροπή καθώς οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 48΄ με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 53΄ και να παίρνουν τη νίκη στο 73΄.
Πριν την έναρξη του αγώνα φίλαθλοι της Λαμίας έδωσαν ανθοδέσμη στο Νίκο Παντέλη τιμώντας το πέρασμά του στο παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας. 
Στην αρχή της αναμέτρησης τηρήθηκε και ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι καθώς σύσσωμη η αθλητική κοινότητα εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στο λαό της Γαλλίας που δοκιμάζεται.
Στο 48' άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Ο Λουκάνοβιτς εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας της Λαμίας και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ρίζου.
Στο 53' σέντρα του Τζόκιτς. ο Καραγιάννης πήρε την κεφαλιά και ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 73' ωραίος συνδυασμός του Τζόκιτς με τον Καραγιάννη, τελικός αποδέκτης ο Πίντο που με συρτό σουτ έκανε το 2-1 για τη Λαμία.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος του συνδέσμου Αιτολοακαρνανίας με βοηθούς τους Θανάση Κολοσιώνη και Γιάννη Αντωνόπουλο, από τον ίδιο σύνδεσμο, ενώ 4ος ο Γιώργος Μιχαηλίδης από τη Βοιωτία.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:
ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 (Γιώργος Βαζάκας): Ρίζος, Ζουλιώτης, Κοτσώνης, Λεάντρο, Σιλιγαρδάκης, Τσαμούρης, Καραγιάννης (86’ Κοντέων), Καραλής (74’ Νατσιόπουλος), Ενγκουέμ (50’ Τζόκιτς), Πίντο, Σερτζίνιο.


ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Σταύρου, Παγώνης, Τσώνης, Πίκολο, Ρουσάκης, Τεγούσης (77’ Κατσικογιάννης), Αρναρέλλης (66’ Μασένα), Λουκάνοβιτς, Φράγκος, Μπέλης (83’ Προκς).

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την αναμέτρηση:































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου